Pages

23 Ekim 2010 Cumartesi

Geçmişinin Tutsağı olmayı BIRAKACAKSIN. Bunun Yerine GELECEĞİNİN Mimarı OLACAKSIN...

Yaşamında başına ne gelire gelsin buna vereceğin yanıtı seçme kapasitesine yanlızca sen sahipsin ! Her koşulda pozitifi arama alışkanlığı geliştirirsen yaşam kaliten en yüksek düzeyine ulaşacaktır. Doğa yasalarının içinde bundan daha değerlisi yoktur. Ancak şunu unutma herşey ancak senin verdiğin kadar değere sahiptir.

İstersen karamsarlığa devam et. Ona değer ver.

De ki : KARAMSARLIK BEN EN ÇOK SENİ SEVİYORUM. BU YÜZDEN DE HEP SENİNLEYİM !

Yok bunu demeyeceğim diyorsan. Dilinde karamsarlıkla olmak istemediğin gibi zihnindede olma !

Dış Dünyan iç Dünyandaki durumu yansıtır. Düşücelerini ve yaşamındaki olaylara tepki verme biçimini kontrol etmekle, kaderini kontrol etme başlarsın !

Yaşamda hatalar yoktur. Yalnızca alınan dersler vardır. Olumsuz deneyim diye bişeyde yoktur, yalnızca kendi bilgeliğini kazanmak yolunda olgunlaşmak, öğrenmek ve ilerlemek için fırsatlar vardır.

Güçlükten GÜÇ doğar ! Acı bile mükemmel bir öğretmendir...

Zihnini her olayı olumlu ve sana güç veren bir şekle sokacak şekilde geliştirdiğinde, kaygıyı sonsuza dek kovacaksın. GEÇMİŞİNİN TUTSAĞI OLMAYI BIRAKACAKSIN. BUNUN YERİNE GELECEĞİNİN MİMARI OLACAKSIN...

0 yorum:

Yorum Gönder

Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...