Pages

24 Haziran 2010 Perşembe

didoşuma özel :)

bu blogu ne zmandır açıcaktık ama bi türlü kısmet olmadı.. yine ofise geldiğin bi gün karar vermiştik açmaya hatırlıyo musun ? bi türlü tema beğenememiştik :) yarım yamalak kalmıştı. nasip bu güneymiş  demek ki :) açılış postunu benim yazmamı istedigin için tşk ederim..arkadaşlığımıza dostluğumuza dair iki kelam etmek isterim izninle :)  




Sevgili kankam,arkadaşım,dostum,sırdaşım Didem.. küçüklükten beri hiç ayrılmadık, neredeyse kardeş gibiyiz.acı tatlı günlerimiz oldu..bazen  güldük, bazen ağladık..ne zman canımız sıkılsa  bunalsak solugu birbirimizin yanında aldık..canımız ne istiyosa yaptık..sanırım ben daha zayıfım bazı konularda :) sen daha dirayetlisin bana göre..sağlık düşünemediğimde bana  yol gösterdin,dinledin, sıkılmadın bıkmadın hiç..her zman her konuda yanımda oldun.beni tek bırakmadın.beni anladın.iyi ki hayatımdasın ve ikiyi dostumsun..ne var biliyo musun? kimse olmasada yanımızda, biz birbirimize yetebiliyoruz aslında..kimseye ihtiyacımız yok..anlatılacak o kadar çok  şeyimiz var ki..ama açılış postunu kısa tutmak lazım :))
hayat sana olmasını istediğin  ne varsa  tüm güzellikleriyle birlikte sunsun ..ve hayallerin gerçek olsun bi tanem..seni çok seviyorum iyi ki varsın.. 


kankan ..

7 yorum:

Didem... dedi ki...

Canım kankacım,
Çok begendim cok güzel bi yazı olmuş:) sende benim için öylesin inankii... iyiki varsın, hepberaber olmak dilegiyle...
seni coookk seven didoşun:):)

Berra Bayka dedi ki...

canım benim inş.. allah ömür verdikçe yanyana omuz omuza olucaz hep..

Adsız dedi ki...

bende sizin kankonuz olabilirmiyim ?

bu arada tema çok ama çok basık beğenmedim

Didem... dedi ki...

:):) olabilirsin adsız:) ama ben seni bi yerden tanıyorum kankamın kahramanısın:)::):):P

Temayı mı? begenmedin, Günler boyu süren, Arama calışmalarımız sonuncunda bunu bulduk varsa sende güzel değiştirelim...:):)

Adsız dedi ki...

ahh uğraşamam, kendiniz halledin yapın işte bir şeyler. Hem ben kimsenin kahramanı değilim tamam mı... hem onun bir kank"O"su var.. ( zuhahaha )

Berra Bayka dedi ki...

hahah kankamı kandıramassın sevgili kahramanım :))

temaya da bi el at begenmediysen biz daha iyisini bulana kadar en iyisi budur :)

Adsız dedi ki...

ozaman siz en iyisini bulana kadar en iyisi bu kalsın.

Yorum Gönder

Ad/URL seçip, adınızı ve facebook, twitter, blog ya da site adresini url kısmına yazıp, yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ya da anonimi seçip,isim belirtmeden de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...